BUFFETTEN VOOR  O.A.  BRUIDSPAREN - VERGADERINGEN,  BEDRIJSFEESTEN, FAMILIEFEESTJES, ETC. 

 

 Hieronder hebben wij een aantal buffeten vermeld, waaruit u een keus kunt maken voor b.v. bij een bruiloft i.p.v. een koffietafel of diner.   Ook uitermate geschikt voor  vergaderingen, familiefeesten, bedrijfsfeesten, etc.   Alle prijzen zijn excl. consumpties.

 

Koffie en consumpties kunnen per stuk berekend worden -- prijzen  afhankelijk van soort consumptie.

 

 

Luxe gebak : Euro 2,50 per stuk.

 

In overleg kunnen wij samen met u een gepast arrangement samenstellen. 

 

Buffet arrangement  B verjaardagsfeest :

Koud : rundvleessalade - scharreleisalade - rauwkost - partjes tomaat met een dressing en uitjes - waldorf rauwkostsalade - perzikken - koude sauzen - stokbrood met kruidenboter.

Warm : sate met sate-saus - ambachtelijke hamburgers met gebakken uien - kippendrumsticks met ananas - varkensschnitzels met zigeunersaus en pommes frites.

ALLES  ONBEPERKT.

Kopje koffie ter afsluiting

Kosten p.p.       € 12,95

 

Buffet arrangement  C  verjaardagsfeest :

Koud : rundvleessalade - scharreleisalade - rauwkost - partjes tomaat met dressing en uitjes - waldorf rauwkostsalade - perzikken op siroop - koude sauzen - stokbrood met kruidenboter.

Warm : sate met sate-saus - ambachtelijke hamburgers met gebakken uien - kippendrumsticks met ananas - ambachtelijke gehakballetjes - varkensschnitzels met zigeunersaus - pommes frites en aardappelcroquetten.

Nagerecht : glaasjes met vanille mousse en 4 soorten super roomijs met slagroom en extra - boerenjongens - kersen - mini smarties en chocoladesaus.

ALLES  ONBEPERKT.

Kopje koffie ter afsluiting.

Kosten p.p.      €14,95

 

Buffet arrangement  D  verjaardagsfeest :

Koud : rundvleessalade - scharreleisalade - rauwkost - partjes tomaat met een dressing en uitjes - waldorf rauwkostsalade - perzikken op siroop - koude sauzen.

GROTE spiegel met : zoute haring met uitjes - gerookte zalmfilet - noorse garnalen - grote roze garnalen met bijpassende saus.

Warm : ambachtelijke gehaktballetjes - varkenhaasmedaillons in roomsaus - schnitzels met gebakken uien en champignons - kippendijsate en sate-saus - indonesische nasi goreng ajam met cashewnoten - asperges in hollandaise-saus - of haricots verts ( kleine handgeplukte Franse boontjes ) me gebakken spekjes - aardappelcroquetten en pommes frites.

Nagerecht : glaasjes met vanille mousse en 4 soorten super roomijs met slagroom en extra : boerenjongens - kersen - mini smarties en chocolade-saus.

ALLES  ONBEOPERKT .

Kopje koffie ter afsluiting.

Prijs  p.p.    € 17,95

 

 

 

 

 

BUFFET - HOLLANDS  VERTIER -- Kosten p.p. kompleet :  Euro 21,40--  ( min. 15 personen )

WARM : Varkensschnitzels met gebakken uien en champignons, ambachtelijke hamburgers met gebakken uien, kippendrumsticks met ananas,  kippendijsate,  sate-saus,  aardappelcroquetten, pommes frites,  stukjes kippendijvlees in een Toscaanse roomsaus .     KOUD : rundvleesalade, scharreleisalade  --- rauwkost,  partjes tomaat met een dressing en uitjes, waldorf rauwkost salade,  perzikken op siroop ---  koude sauzen ---  stokbrood met kruidenboter en als NAGERECHT :glaasjes met vanille mousse,  4 soorten super roomijs met slagroom en extra : kersen, boerenjongens, mini smarties en chocoladesaus.

 

SNITZELBUFFET  :  Kosten p.p.:  Euro  14,00 ( min. 15 personen )

WARM :  Soep, varkensschitzel, jager- en zigeunersaus, gebakken aardappelen.    KOUD :  rauwkost, penne met tonijn,  partjes tomaat met een dressing en uitjes,  perzikken op siroop ---  mandjes met stokbrood ( op de tafels ) met kruidenboter.

 

BUFFET :  COMBI - THEMA  FEEST --  Kosten p.p. kompleet :  Euro 22,35 --  ( min. 15 personen )

WARM :  gemarineerde spare-ribs,  hamburgers  ( zoals ze alleen vroeger gemaakt werden)  met gebakken uien ,  varkensschnitzels met gebakken uien,  champignons en gebakken tiroler spekjes,  vleesspies,  kippendrumsticks met middeleeuwse kruien,  ambachtelijke gehaktballetjes,  sate-saus, indonesische nasi goreng ajam met cashewnoten,  pommes frites.   KOUD : koude sauzen ---  perzikken op siroop ---   rauwkost,  partjes tomaat met een dressing en uitjes, waldorf rauwkost salade---   rundvleessalade, scharreleisalade ---  stokbrood met kruidenboter en als NAGERECHT : glaasjes met vanille mousse, 4 soorten super roomijs met slagroom en extra : kersen, boerenjongens, mini smarties en chocoladesaus. 

 

BUFFET :  WILHELM  TELL --  Kosten p.p. kompleet :   Euro  22,35 -- ( min. 15 personen )

WARM :  karbonade voorzien van boerenpaneermeel, pittige mini-gehaktballetjes, stokjes sate met sate-saus, malse kipdijfilets met ananas, twee warme sauzen, aardappelcroquetten, pommes frites    KOUD : ,  rauwkost,  partjes tomaat met een dressing en uitjes, waldorf rauwkost salade,  gedroogde Wilhelm Tell appeltjes ---  rundvleessalade, scharreleisalade ---  diverse soorten koude sauzen ---  stokbrood met kruidenboter en als NAGERECHT : glaasjes met vanille mousse, 4 soorten super roomijs met slagroom en extra : kersen, boerenjongens, mini smarties en chocoladesaus.

 

BUFFET :  SALADEBUFFET --  Kosten p.p. kompleet :   Euro  24,90 --   ( min. 15 personen )

Koud : rundvleessalade, scharreleisalade, grote zalmsalade rijkelijk gegarneerd met gerookte zalm ---  rauwkost, partjes tomaat met een dressing en uitjes, waldorf rauwkost salade,  perzikken op siroop --- koude sauzen ---   stokbrood met kruidenboter ---   Warm :  huisgemaakte gehaktballetjes, ambachtelijke hamburgers met gebakken uien, varkensschnitzel met gebakken uien en champignons, malse kipfilet met ananas,  kippendijsate,  sate-saus,  indonesische nasi goreng ajam met cashewnoten,  pommes frites , aardappelcroquetten en als NAGERECHT : glaasjes met vanille mousse,  4 soorten super roomijs met slagroom en extra : kersen, boerenjongens, mini smarties en chocoladesaus.

 

BUFFET :  DUITS  SCHUTTERSFEEST -- Kosten p.p. kompleet :  Euro  22,60 --  ( min. 25 personen )

WARM : gepaneerde karbonade, varkensschitzel, jager- en zigeunersaus, sjalik, braadworst, gebakken aardappelen met reepjes rookspek, zuurkool, aardappelpuree     KOUD :  duitse scharreleisalade, rundsvleessalade --- rauwkost, waldorf rauwkost salade,  partjes tomaat met een dressing en uitjes ,  duitse zuren ---  stokbrood met kruidenboter en als NAGERECHT : glaasjes met vanille mousse, 4 soorten super roomijs met slagroom en extra : kersen, boerenjongens, mini smarties en chocoladesaus.

 

BUFFET :  SCHNIZELBUFFET EXTRA -- Kosten p.p. kompleet :  Euro  21,25 --  ( min. 15 personen )

WARM  :  Soep, varkensschnitzel, jager- en zigeunersaus, gebakken aardappelen, 2 warme groenten.      KOUD :   rauwkost,  partjes tomaat met een dressing en uitjes, waldorf rauwkost salade, perzikken op siroop --- mandjes met stokbrood ( op de tafels ) met kruidenboter en als NAGERECHT :  glaasjes met vanille mousse, 4 soorten super roomijs met slagroom en extra : kersen, boerenjongens, mini smarties en chocoladesaus. 

 

BUFFET :  GRILLBUFFET --  Kosten p.p. kompleet :  Euro  24,35 --   ( min. 15 personen )

vele soorten vlees o.a. karbonade,  hamlapje,  duitse braadworst,  hamburger,  sate,  sjaslik,  hawai-spies,   kipfilet,  pampa-schijf ----  warme - en koude sauzen --- rundvleessalade, scharreleisalade ---  pommes frites, aardappelcroquetten --  rauwkost, partjes tomaat met een dressing en uitjes, waldorf rauwkost salade, perzikken op siroop ---  stokbrood met kruidenboter en als NAGERECHT : glaasjes met vanille mousse, 4 soorten super roomijs met slagroom en extra : kersen, boerenjongens, mini smarties en chocoladesaus. 

 

BUFFET :  BOERENBUFFET -- Kosten p.p. kompleet :  Euro 25,75 --   ( min. 15 personen )    Plakken ham,  stokbrood  met kruidenboter.  WARM :  gehaktschijven in jus, boerenschnitzel,  kipfilet,  boerenmix ( gebakken uien-champignons-prei-stukjes rookspek ),  spare-ribs,  aardappelpuree, hachee,  gebakken landaardappelen,  rode kool met appel,  capucijners met gebakken spek,  sauzen.  KOUD :  scharreleisalade, rundvleessalade ---   rauwkost,  partjes tomaat met een dressing en uitjes, waldorf rauwkost salade,  zuren  en perzikken op siroop  en  als NAGERECHT : glaasjes met vanille mousse, 4 soorten super roomijs met slagroom en extra : kersen, boerenjongens, mini smarties en chocoladesaus.

 

BUFFET :  KOUD-  EN  WARM BUFFET  STANDAARD -- Kosten p.p. kompleet :  Euro  27,35 --   ( min. 15 personen )

Koud : grote spiegel met  makreel,  zoute haring, gerookte zalm,  noorse garnalen,  grote roze garnalen met bijpassende saus ---   rundvleessalade, scharreleisalade ---   rauwkost, waldorf rauwkost salade,  partjes tomaat met een dressing en uitjes,  perzikken op siroop ---  gevulde eieren, asperge/ham, plakken droge ham met meloen ---  mandjes met stokbrood ( op de tafels ) met kruidenboter ---       Warm : ambachtelijke gehaktballetjes,  stokjes kippendijsate,  sate-saus,  kipfilet met ananas,  varkensschnitzel met gebakken uien en champignons, varkenshaasmedaillons in champignon- roomsaus, stukjes kippendijvlees in een Toscaanse roomsaus, vispannetje ( diverse soorten vis in een passende saus ) indonesische nasi goreng ajam met cashewnoten,  asperges in hollandaisesaus,  pommes frites,  gebakken aardappelen  en als NAGERECHT :glaasjes met bvanille mousse,  4 soorten super roomijs met slagroom en extra : kersen, boerenjongens, mini smarties en chocloladesaus.

 

BUFFET :  VIJF  LANDEN  BUFFET -- Kosten p.p. kompleet :  Euro 25,75 --   ( min. 15 personen )

NEDERLAND : varkensschnitzel,  kipfilet met bijbehorende warme saus ---   rundvleessalade ---   rauwkost, waldorf rauwkost salade,  partjes tomaat met een dressing en uitjes,  perzikken op siroop ---   stokbrood met kruidenboter - INDONESIE :  Hai Fong balletjes  oosters gekruide kippenstukjes,

sate in sate-saus - DUITSLAND : braadworst,  sjaslik,  pommes frites - AMERIKA : spare-ribs,  hamburgers,  speciaal gekruide gehaktballetjes - CHINA : nasi-goreng,  sate-saus,  loempia's,  kroepoek en als NAGERECHT : glaasjes met vanille mousse, 4 soorten super roomijs met slagroom en extra : kersen, boerenjongens, mini smarties en chocoladesaus.

 

BUFFET :  DRENTSCH  BUFFET  --  Kosten p.p. kompleet :  Euro  27,95 --  ( min. 15 personen )

plakken droge ham ---  bruine bonen met stroop,  speklappen,  stampot,  verse worst met jus,  Coevorder molensteen ( een grote gemarineerde en licht gepaneerde karbonade ),  Zandberger spies ( vleesspies van mals kippenvlees ),  Meppeler vinken ( plak gekruid varkensgehakt omwikkeld met dunne plakjes katenspek ),  Orvelter tuut'n ( speciaal gekruide en gebraden kipdelen ),  Ruiner steur ( gehalveerde gekookte eieren en overgoten met een saus van room en mosterd ), Valther erpel ( gekruide aardappelpartjes ),  tuuteier salade ( salade met veel scharreleieren, uien en kruiden ),  rundvleessalade,  appelmoes,  rauwkost, waldorf rauwkost salade,  partjes tomaat met een dressingn en uitjes,  perzikken op siroop,  warme en koude sauzen, stokbrood met kruidenboter en als NAGERECHT : Drentsche wafels met warme kersen en slagroom.

 

BUFFET : KOUD-  EN  WARMBUFFET - DE LUXE --  Kosten p.p. :  Euro  38,75 ( min.   25 personen )

Koud :  spiegels met  gerookte zalm,  gerookte makreel,  gerookte paling,  hollandse garnalen,  grote roze garnalen met bijpassende saus,  zoute haring,  mosselen in het zuur,  rolmops,  rollade,  ham-asperges, een HELE verse zalm,  parmaham meloen,  salade van vers fruit,   scharreleisalade,  rundvleessalade,   gevulde eieren,  mandjes met stokbrood ( op de tafels ) met kruidenboter, rauwkost, partjes tomaat met een dressing en uitjes, waldorf rauwkost salade, perzikken op siroop  -- Warm : varkenshaasmedaillons in champignon-roomsaus, ambachtelijke gehaktballetjes,   asperges in een hollandaisesaus,   ,  pommes frites,  gebakken aardappelen,   kipfilet met ananas,   varkenschnitzel, vispannetje ) diverse soorten vis in een passende saus ) ,  stokjes sate in satesaus,  twee warme sauzen,   gebakken uien-champignons-prei-stukes rookspek, indonesische nasi goring ajam met cashewnoten en als NAGERECHT : glaasjes met vanille mousse, 4 soorten super roomijs met slagroom en extra : kersen, boerenjongens,  mini smarties en chcoladesaus.

 

STAMPPOTBUFFET  :  Kosten  : euro  23,20  p.p.  ( min. 25 personen )

hutspot , boerenkool,  zuurkool,  capucijners met spekdobbels,  speklappen, spare-ribs,  rookworst,  gekookte verse worst, augurken,  amsterdamse uitjes, zilveruitjes,  huisgemaakte gehaktballetjes,  jus. NAGERECHT : yoghurt en vanille vla met vruchten of 4 soorten super roomijs met slagroom  en EXTRA : kersen, boerenjongens, mini smarties en chocoladesaus. 

 

Het Werelds Buffet :  Kosten  :  euro  23,35  p.p.

Indonesche nasi goreng met cashew noten, Indische Tjap Tjoy met kip, stokjes sate ajam met sate-saus, spaanse tapas croquetjes met een zachte-pittige vulling, drumsticks met Portugese piri-piri kruiden, wiener schnitzels met gebakken uien en champignons, gebakken aardappelen met rookspekjes, stukjes kippendijvlees in een Toscaanse roomsaus, de echte hamburger uit Amerika met gebakken uien, haricots verts ( kleine handgeplukte Franse boontjes ) met gebakken spekjes, pommes frites, koude sauzen, perzikken op siroop, halve rode peren op sap, rundvleessalade, eieresalade, rauwkost met kruidendressing, partjes tomaten met uitjes, Duitse waldorf rauwkost salade, stokbrood met kruidenboter.  NAGERECHT :  glaasjes met vanille mousse, 4 soorten super roomijs met slagroom en EXTRA  : kersen, boerenjongens, mini-smarties en chocolade-saus.

 

 

Zie ook DIVERSEN  -  toelichting arrangementen.

 

Indien men gebruikt wil maken van het spellencircuit of compactgolf dan berekenen wij hiervoor  :

spellencircuit   euro 50,00 per boeking

compactgolf  euro  85,00  per boekieng

 

Kinderprijzen voor bovengenoemde buffetten :

Kinderen van 0 t/m 3 jaar zijn gratis , voor kinderen van 4 t/m 12 jaar berekenen wij 50 %.

 

Geen buffet van Uw keuze of van Uw budget, in overleg met u komen wij altijd tot een oplossing  !!!!!!!!!