BUFFETTEN VOOR O.A. BRUIDSPAREN - VERGADERINGEN, BEDRIJSFEESTEN, FAMILIEFEESTJES, ETC.
Hieronder hebben wij een aantal buffeten vermeld, waaruit u een keus kunt maken voor b.v. bij een bruiloft i.p.v. een koffietafel of diner. Ook uitermate geschikt voor vergaderingen, familiefeesten, bedrijfsfeesten, etc. Alle prijzen zijn excl. consumpties.
Koffie en consumpties kunnen per stuk berekend worden -- prijzen afhankelijk van soort consumptie.
Luxe gebak : Euro 2,50 per stuk.
In overleg kunnen wij samen met u een gepast arrangement samenstellen.
Buffet arrangement B verjaardagsfeest :
Koud : rundvleessalade - scharreleisalade - rauwkost - partjes tomaat met een dressing en uitjes - waldorf rauwkostsalade - perzikken - koude sauzen - stokbrood met kruidenboter.
Warm : sate met sate-saus - ambachtelijke hamburgers met gebakken uien - kippendrumsticks met ananas - varkensschnitzels met zigeunersaus en pommes frites.
ALLES ONBEPERKT.
Kosten p.p. € 13,95
Buffet arrangement C verjaardagsfeest :
Koud : rundvleessalade - scharreleisalade - rauwkost - partjes tomaat met dressing en uitjes - waldorf rauwkostsalade - perzikken op siroop - koude sauzen - stokbrood met kruidenboter.
Warm : sate met sate-saus - ambachtelijke hamburgers met gebakken uien - kippendrumsticks met ananas - ambachtelijke gehakballetjes - varkensschnitzels met zigeunersaus - pommes frites en aardappelcroquetten.
Nagerecht : glaasjes met vanille mousse en 4 soorten super roomijs met slagroom en extra - boerenjongens - kersen - mini smarties en chocoladesaus.
ALLES ONBEPERKT.
Kosten p.p. €15,95
Buffet arrangement D verjaardagsfeest :
Koud : rundvleessalade - scharreleisalade - rauwkost - partjes tomaat met een dressing en uitjes - waldorf rauwkostsalade - perzikken op siroop - koude sauzen.
GROTE spiegel met : zoute haring met uitjes - gerookte zalmfilet - noorse garnalen - grote roze garnalen met bijpassende saus.
Warm : ambachtelijke gehaktballetjes - varkenhaasmedaillons in roomsaus - schnitzels met gebakken uien en champignons - kippendijsate en sate-saus - indonesische nasi goreng ajam met cashewnoten - asperges in hollandaise-saus - of haricots verts ( kleine handgeplukte Franse boontjes ) met gebakken spekjes - aardappelcroquetten en pommes frites.
Nagerecht : glaasjes met vanille mousse en 4 soorten super roomijs met slagroom en extra : boerenjongens - kersen - mini smarties en chocolade-saus.
ALLES ONBEPERKT .
Prijs p.p. € 18,95
BUFFET - HOLLANDS VERTIER -- Kosten p.p. kompleet : Euro 22,40-- ( min. 15 personen )
WARM : Varkensschnitzels met gebakken uien en champignons, ambachtelijke hamburgers met gebakken uien, kippendrumsticks met ananas, huisgemaakte gehaktballetjes, kippendijsate, sate-saus, aardappelcroquetten, pommes frites, stukjes kippendijvlees in een Toscaanse roomsaus . KOUD : visspiegel : spiegel met zoute haring en uitjes, gerookte zalm, noorse garnalen en grote roze garnalen met een bijpassende saus, rundvleesalade, scharreleisalade , rauwkost, partjes tomaat met een dressing en uitjes, waldorf rauwkost salade, perzikken op siroop, koude sauzen , stokbrood met kruidenboter en als NAGERECHT :glaasjes met vanille mousse, 4 soorten super roomijs met slagroom, kersen, boerenjongens, mini smarties en chocoladesaus.
SNITZELBUFFET : Kosten p.p.: Euro 14,00 ( min. 15 personen )
WARM : Soep, varkensschitzel, gebakken uien en champignons, zigeunersaus, gebakken aardappelen, pommes frites. KOUD : rauwkost, waldorf rauwkostsalade, perzikken op siroop, stokbrood met kruidenboter.
BUFFET : COMBI - THEMA FEEST -- Kosten p.p. kompleet : Euro 23,35 -- ( min. 15 personen )
WARM : gemarineerde spare-ribs, hamburgers ( zoals ze alleen vroeger gemaakt werden) met gebakken uien ,varkensschnitzels met gebakken uien, champignons en gebakken tiroler spekjes, vleesspies, kippendrumsticks met middeleeuwse kruiden, huisgemaakte gehaktballetjes, sate-saus, indonesische nasi goreng ajam met cashewnoten, pommes frites. KOUD : koude sauzen, perzikken op siroop, rauwkost, partjes tomaat met een dressing en uitjes, waldorf rauwkost salade, rundvleessalade, scharreleisalade, stokbrood met kruidenboter en als NAGERECHT : glaasjes met vanille mousse, 4 soorten super roomijs met slagroom, kersen, boerenjongens, mini smarties en chocoladesaus.
BUFFET : WILHELM TELL -- Kosten p.p. kompleet : Euro 22,35 -- ( min. 15 personen )
WARM : karbonade voorzien van boerenpaneermeel, pittige mini-gehaktballetjes, stokjes sate met sate-saus, malse kipdijfilets met ananas, twee warme sauzen, aardappelcroquetten, pommes frites KOUD : , rauwkost, partjes tomaat met een dressing en uitjes, waldorf rauwkost salade, gedroogde Wilhelm Tell appeltjes --- rundvleessalade, scharreleisalade --- diverse soorten koude sauzen --- stokbrood met kruidenboter en als NAGERECHT : glaasjes met vanille mousse, 4 soorten super roomijs met slagroom en extra : kersen, boerenjongens, mini smarties en chocoladesaus.
BUFFET : SALADEBUFFET -- Kosten p.p. kompleet : Euro 24,90 -- ( min. 15 personen )
Koud : rundvleessalade, scharreleisalade, grote zalmsalade rijkelijk gegarneerd met gerookte zalm, rauwkost, partjes tomaat met een dressing en uitjes, waldorf rauwkost salade, perzikken op siroop, koude sauzen, stokbrood met kruidenboter. WARM : huisgemaakte gehaktballetjes, stukjes kippendijvlees met een Toscaanse roomsaus, ambachtelijke hamburgers met gebakken uien, varkensschnitzel met gebakken uien en champignons, malse kipfilet met ananas, kippendijsate, sate-saus, indonesische nasi goreng ajam met cashewnoten, pommes frites , aardappelcroquetten en als NAGERECHT : glaasjes met vanille mousse, 4 soorten super roomijs met slagroom en extra : kersen, boerenjongens, mini smarties en chocoladesaus.
BUFFET : DUITS SCHUTTERSFEEST -- Kosten p.p. kompleet : Euro 23,60 -- ( min. 25 personen )
WARM : gepaneerde karbonade, kleine schweine axe, varkensschitzel, gebakken uien en champignons, zigeunersaus, sjalik, braadworst, gebakken aardappelen met reepjes rookspek, zuurkool, aardappelpuree KOUD : duitse scharreleisalade, rundsvleessalade rauwkost, waldorf rauwkost salade, partjes tomaat met een dressing en uitjes , duitse zuren, stokbrood met kruidenboter en als NAGERECHT : glaasjes met vanille mousse, 4 soorten super roomijs met slagroom, kersen, boerenjongens, mini smarties en chocoladesaus.
BUFFET : SCHNIZELBUFFET EXTRA -- Kosten p.p. kompleet : Euro 21,25 -- ( min. 15 personen )
WARM : Soep, varkensschnitzel, gebakken uien en champignons, zigeunersaus, gebakken aardappelen, pommes frites, 2 warme groenten. KOUD : rauwkost, waldorf rauwkost salade, perzikken op siroop, stokbrood met kruidenboter en als NAGERECHT : glaasjes met vanille mousse, 4 soorten super roomijs met slagroom, kersen, boerenjongens, mini smarties en chocoladesaus.
BUFFET : GRILLBUFFET -- Kosten p.p. kompleet : Euro 24,35 -- ( min. 15 personen )
vele soorten vlees o.a. karbonade, filetlapje, duitse braadworst, hamburger, sate, sjaslik, hawai-spies, kipfilet, metschijf, biefstuk en garnalen-spies, warme - en koude sauzen, rundvleessalade, scharreleisalade, pommes frites, aardappelcroquetten, vispannetje met diverse soorten vis in een bijpassende saus, gebakken uien en champignons, rauwkost, partjes tomaat met een dressing en uitjes, waldorf rauwkost salade, perzikken op siroop, stokbrood met kruidenboter en als NAGERECHT : glaasjes met vanille mousse, 4 soorten super roomijs met slagroom, kersen, boerenjongens, mini smarties en chocoladesaus.
BUFFET : BOERENBUFFET -- Kosten p.p. kompleet : Euro 25,75 -- ( min. 15 personen ) Plakken ham, stokbrood met kruidenboter. WARM : gehaktschijven in jus, boerenschnitzel, kipfilet, boerenmix ( gebakken uien-champignons-prei-stukjes rookspek ), spare-ribs, aardappelpuree, hachee, gebakken landaardappelen, rode kool met appel, capucijners met gebakken spek, sauzen. KOUD : scharreleisalade, rundvleessalade, rauwkost, partjes tomaat met een dressing en uitjes, waldorf rauwkost salade, zuren en perzikken op siroop en als NAGERECHT : glaasjes met vanille mousse, 4 soorten super roomijs met slagroom, kersen, boerenjongens, mini smarties en chocoladesaus.
BUFFET : KOUD- EN WARM BUFFET STANDAARD -- Kosten p.p. kompleet : Euro 27,35 -- ( min. 15 personen )
Koud : grote spiegel met makreel, zoute haring, gerookte zalm, noorse garnalen, grote roze garnalen met bijpassende saus, rundvleessalade, scharreleisalade, rauwkost, waldorf rauwkost salade, partjes tomaat met een dressing en uitjes, perzikken op siroop, gevulde eieren, asperge/ham, plakken droge ham met meloen, mandjes met stokbrood ( op de tafels ) met kruidenboter. Warm : huisgemaakte gehaktballetjes, stokjes kippendijsate, sate-saus, kipfilet met ananas, varkensschnitzel met gebakken uien en champignons, varkenshaasmedaillons in champignon- roomsaus, stukjes kippendijvlees in een Toscaanse roomsaus, vispannetje ( diverse soorten vis in een passende saus ) indonesische nasi goreng ajam met cashewnoten, asperges in hollandaisesaus, pommes frites, gebakken aardappelen en als NAGERECHT :glaasjes met bvanille mousse, 4 soorten super roomijs met slagroom, kersen, boerenjongens, mini smarties en chocloladesaus.
BUFFET : VIJF LANDEN BUFFET -- Kosten p.p. kompleet : Euro 25,75 -- ( min. 15 personen )
NEDERLAND : varkensschnitzel, kipfilet met bijbehorende warme saus, rundvleessalade, rauwkost, waldorf rauwkost salade, partjes tomaat met een dressing en uitjes, perzikken op siroop, stokbrood met kruidenboter - INDONESIE : Hai Fong balletjes oosters gekruide kippenstukjes,
sate in sate-saus. DUITSLAND : braadworst, sjaslik, pommes frites. AMERIKA : spare-ribs, hamburgers, speciaal gekruide gehaktballetjes. CHINA : nasi-goreng, sate-saus, loempia's, kroepoek en als NAGERECHT : glaasjes met vanille mousse, 4 soorten super roomijs met slagroom, kersen, boerenjongens, mini smarties en chocoladesaus.
BUFFET : DRENTSCH BUFFET -- Kosten p.p. kompleet : Euro 27,95 -- ( min. 15 personen )
plakken droge ham, bruine bonen met stroop, speklappen, stampot, verse worst met jus, Coevorder molensteen ( een grote gemarineerde en licht gepaneerde karbonade ), Zandberger spies ( vleesspies van mals kippenvlees ), Meppeler vinken ( plak gekruid varkensgehakt omwikkeld met dunne plakjes katenspek ), Orvelter tuut'n ( speciaal gekruide en gebraden kipdelen ), Ruiner steur ( gehalveerde gekookte eieren en overgoten met een saus van room en mosterd ), Valther erpel ( gekruide aardappelpartjes ), tuuteier salade ( salade met veel scharreleieren, uien en kruiden ), rundvleessalade, appelmoes, rauwkost, waldorf rauwkost salade, partjes tomaat met een dressingn en uitjes, perzikken op siroop, warme en koude sauzen, stokbrood met kruidenboter en als NAGERECHT : Drentsche wafels met warme kersen en slagroom.
BUFFET : KOUD- EN WARMBUFFET - DE LUXE -- Kosten p.p. : Euro 38,75 ( min. 25 personen )
Koud : spiegels met gerookte zalm, gerookte makreel, gerookte paling, hollandse garnalen, grote roze garnalen met bijpassende saus, zoute haring, rolmops, rollade, ham-asperges, een HELE verse zalm, parmaham meloen, salade van vers fruit, scharreleisalade, rundvleessalade, gevulde eieren, mandjes met stokbrood ( op de tafels ) met kruidenboter, rauwkost, partjes tomaat met een dressing en uitjes, waldorf rauwkost salade, perzikken op siroop -- Warm : varkenshaasmedaillons in champignon-roomsaus, ambachtelijke gehaktballetjes, asperges in een hollandaisesaus, pommes frites, gebakken aardappelen, kipfilet met ananas, varkenschnitzel, vispannetje ) diverse soorten vis in een passende saus ) , stokjes sate in satesaus, warme saus, gebakken uien-champignons-prei-stukes rookspek, indonesische nasi goring ajam met cashewnoten en als NAGERECHT : glaasjes met vanille mousse, 4 soorten super roomijs met slagroom, kersen, boerenjongens, mini smarties en chcoladesaus.
STAMPPOTBUFFET : Kosten : euro 23,20 p.p. ( min. 25 personen )
hutspot , boerenkool, zuurkool, blote billen in het gras ( snij- en witte bonen ) capucijners met spekdobbels, speklappen, spare-ribs, rookworst, gekookte verse worst, augurken, amsterdamse uitjes, zilveruitjes, huisgemaakte gehaktballetjes, jus. NAGERECHT : yoghurt en vanille vla met vruchten of 4 soorten super roomijs met slagroom, kersen, boerenjongens, mini smarties en chocoladesaus.
Het Werelds Buffet : Kosten : euro 25,35 p.p.
Indonesche nasi goreng met cashew noten, Indische Tjap Tjoy met kip, stokjes sate ajam met sate-saus, spaanse tapas ( croquetjes met een zachte-pittige vulling), drumsticks met Portugese piri-piri kruiden, wiener schnitzels met gebakken uien en champignons, gebakken aardappelen met rookspekjes, stukjes kippendijvlees in een Toscaanse roomsaus, de echte hamburger uit Amerika met gebakken uien, haricots verts ( kleine handgeplukte Franse boontjes ) met gebakken spekjes, pommes frites, koude sauzen, perzikken op siroop, halve rode peren op sap, rundvleessalade, eieresalade, rauwkost met kruidendressing, partjes tomaten met uitjes, Duitse waldorf rauwkost salade, stokbrood met kruidenboter, visspiegel : spiegel met zoute haring en uitjes, gerookte zalm, noorse garnalen en grote roze garnalen met een bijpassende saus. NAGERECHT : glaasjes met vanille mousse, 4 soorten super roomijs met slagroom, kersen, boerenjongens, mini-smarties en chocolade-saus.
.
Zie ook DIVERSEN - toelichting arrangementen.
Indien men gebruikt wil maken van het spellencircuit of compactgolf dan berekenen wij hiervoor :
spellencircuit euro 50,00 per boeking
compactgolf euro 85,00 per boekieng
Kinderprijzen voor bovengenoemde buffetten :
Kinderen van 0 t/m 3 jaar zijn gratis , voor kinderen van 4 t/m 12 jaar berekenen wij 50 %.
Geen buffet van Uw keuze of van Uw budget, in overleg met u komen wij altijd tot een oplossing !!!!!!!!!