Toelichting arrangementen  (   DIVERSEN )

 

GEEN passend arrangement gevonden???

 

In overleg kunt u  IEDER  buffet gebruiken voor het samenstellen van een arrangement zoals u dat graag wenst, b.v. een Boerenbuffet, buffet Hollands Vertier of een Las Vegasbuffet bij compactgolf of in onze grillrestaurants/zalen met b.v. een spellencircuit.

Naast onze standaard arrangementen is een arrangement op maat ook mogelijk. Geheel naar uw wens en  smaak en ....

 

Bijna alles is mogelijk!!


Uw budget is onze zorg. In overleg komen we altijd tot een oplossing.

 

Alle partijen zitten in een eigen ruimte met eigen entree, eigen  garderobe en eigen  toiletten. !!!!  Geen last van andere bezoekers en uw kinderen kunnen volop spelen  zonder een ander tot overlast te zijn.

 

 

BELANGRIJK :   Bij alle buffetten   ONBEPERKT   eten  !!!!!!!!!!!!!!  Wij vullen de buffetten aan tot een ieder verzadigd is en hierdoor  is alles steeds vers.  Het woord---  OP ---  staat niet in ons woordenboek.

 

NIEUW : U kunt nu tijdens uw feest gratis gebruik maken van de allernieuwste  muziekcomputer met meer dan 

20.000 muziektitels.

 

Wilt u bij een arrangement geen onbeperkt consumpties, maar b.v. een bepaald aantal, dan is dat bespreekkbaar

en zal de prijs aangepast worden.

 

 

 

 

 

 

.

 

Wist u dat wij bij bijna alle arrangementen als  EXTRA  een  "amuse"  serveren . Geniet ervan !!! --------- Amuse is een zeer klein gerecht ( of minihapje ) ter bevordering van de spijsvertering en om de smaakpupillen op gang te brengen.

 

Prijzen kinderen : Kinderen van 0 t/m 3 jaar zijn gratis en  voor kinderen van 4 t/m 11 jaar berekenen wij de halve prijs van een arrangement ( behalve bruiloften, recepties en hapjesbuffet ).

 

Verlenging arrangementen  : per half uur €.3,00...   en per uur €  6,00....  bij een arrangement met onbeperkte consumpties.

 

BUFFETTEN : De prijzen van alle buffetten excl. koffie/consumpties staan vermeld onder BRUILOFTEN !!!!

 

Zoals u kunt zien bij de omschrijving van de buffetten krijgt u bij ons  HEEL  VEEL  EXTRA ( gratis )  o.a. een glasje met koffielikeur en slagroom -- amuse - stokbrood met kruidenboter op de tafels en garnituren bij het ijs. Dit alles is inbegrepen in de prijs van het door u uitgezocht arrangement.  Hiermede en  -- met de kwaliteit en  -- met de rijk gevulde buffetten  en met de aantrekkelijke prijzen onderscheiden wij ons van andere aanbiedingen elders.

 

Voor een familefeest of bedrijfsfeest, etc.  kunt u ook  een bruilofarrangement boeken. Zie hiervoor  BRUILOFTEN/BUFFETEEN op onze hoofdpagina  !!!!!!!!  

 

 

Informatie / boekingen : zie de vermelding  op onze hoofdpagina van de web-site onder :  IETS  TE  VIEREN  ?

 

DUUR  ?????   Beslist niet -- neem b.v. een verjaardagsarrangement.  Dit is al mogelijk vanaf 15 personen. Zie voor omschrijving en prijzen op onze web-site.

 

ONLINE  reserveren  ??? --- Dit is niet mogelijk, omdat wij meerdere zalen hebben en de arrangementen steeds per zaal kunnen wisselen en de oppervlakte van de zalen ook variabel zijn.

U kunt wel inlichtingen en een voorkeursdatum per mail aan ons doorgeven, zodat wij dat dan kunnen bekijken en u hierover kunnen berichten, wat de mogelijkheden op dat moment zijn.  -- info@deschaapsberg.nl

 

Voorwaarden :

Op onze overeenkomsten zijn de UHV ( Uniforme Horeca Voorwaaden ) van de Koninklijke Horeca Nederland van toepassing.