Welkom

De Schaapsberg is een modern geoutilleerd bedrijf, gelegen in het kleine plaatsje Zandberg.

De Schaapsberg heeft een veelzijdig servicepakket. Wij kunnen u laten kiezen uit meerdere zalen, welke alle zo ingedeeld kunnen worden, dat u altijd in een passende ruimte zit. Kwaliteit, hygiëne en service krijgen bij ons de grootste aandacht.
De Schaapsberg beschikt over ruime parkeerplaatsen. De Schaapsberg heeft goed opgeleide medewerkers, die 'gastgericht werken' hoog in het vaandel dragen. Keer op keer zetten zij zich er voor in om de belofte 'NET IETS MEER BIEDEN DAN WORDT VERWACHT' waar te maken.
De Schaapsberg

Video

Fotoboek

Hieronder staat een willekeurige foto uit ons fotoboek:

Service

Portier
Bij de meeste evenementen wordt u in 'De Schaapsberg' verwelkomd door één van onze portiers. Hij zal u eventueel met raad en daad ter zijde staan en zal ervoor zorgen dat u op de juiste plaats van bestemming komt.

Gastvrouw
In overleg met u is het mogelijk, dat een van onze gastvrouwen bij binnenkomst c.g. vertrek aan alle gasten, een leuk presentje aanbiedt. U zult vele dankbare gezichten zien.

6 Zalen
Doordat wij over 6 zalen beschikken kunnen wij u praktisch altijd een passende ruimte bieden. Iedere zaal heeft zijn EIGEN entree, garderobe en toiletgroep. Sfeer en gezelligheid is hierdoor verzekerd.
1500m² HORECA-PLEZIER.

Iets te vieren?

Hiervoor zijn onze zalen 7 dagen per week beschikbaar. Voor informatie en boekingen zijn wij alle dagen telefonisch bereikbaar.
  • Informatie, etc kunt u ook verkrijgen via onze e-mail : info@deschaapsberg.nl
  • Wilt u liever een persoonlijk onderhoud inzake informatie of boekingen, dan zijn wij ALTIJD bereid u te ontvangen.

    Om er zeker van te zijn dat wij aanwezig zijn verzoeken wij u even een afspraak te maken, Telefoon: 0599-412941

Nieuws

Banner