Dagarrangement voor Familiedag of Bedrijfsuitje in Groningen of Drenthe

Wil jij een complete dag organiseren voor een bedrijfsuitje of familiedag?

Informeer nu

Dagarrangementen bij De Schaapsberg

Complete dag voor familiefeest of bedrijfsuitje

Een complete dag voor de hele familie of een bedrijfsuitje? Dan is een dagarrangement van 9 uur een prima idee. Uiteraard zijn er mogelijkheden om het een en ander te wijzigen naar jouw voorkeuren en ideeën. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Zo maken we een passend arrangement voor jouw groep en stellen wij de dag samen die jij wenst. Kies uit leuke activiteiten en arrangementen (volledig verzorgd met hapjes, drankjes en buffetten). Vriendelijk & kundig personeel maken van jouw feest een succes!

  • Hele dag inclusief consumpties

  • Leuke activiteiten voor je groep

  • Jouw familiedag of bedrijfsuitje zoals jij dat wenst

Informeer nu naar de mogelijkheden. Zelf een idee? Laat het ons weten

Anja Hartlief

Gastvrouw

Anja Hartlief

Dagarrangement (10:00 tot 19:00)

Bij aankomst koffie met een plakje boerencake. De ochtend kun je invullen naar eigen inzicht; lekker bijkletsen met de familie met een lekker drankje of misschien een workshop of training.

Lekker even lunchen ……

Na de lunch is het tijd (voor wie dat wil) om even de benen te strekken; klootschieten, museumbezoek of een autopuzzelrit. Kies een activiteit die past bij jouw groep.

Bij terugkomst is er koffie & thee en daarna: ‘borreltijd’.

Voor de avondmaaltijd richten we een warm- & koud buffet in. Iedereen kan lekker pakken wat hij/zij wil en er is altijd genoeg.

De hele dag is inclusief alle consumpties (fris, bier, wijn, koffie & thee)

75,00 pp*

Lunch: soep, diverse belegde luxe broodjes, warme snack, koffie & thee, melk & jus d’orange

Avondmaaltijd: warm & koud buffet; soep, brood & kruidenboter, 2 soorten salade, 2 soorten rauwkost, warme groente, diverse sauzen, 4 soorten vlees (saté, gehaktballetjes, schnitzels, shoarma), patat/aardappelwedges of gekruide rijst & 4 soorten ijs met slagroom

*kinderen t/m 3 jaar gratis
kinderen 4 t/m 11 jaar € 45,00
minimum aantal volwassenen 20

Leuke activiteiten

Ontspanning en vermaak voor iedereen

Er is een ruime keuze in activiteiten. Samen bespreken we welke activiteit precies geschikt is voor jouw bedrijfsuitje of familiedag. Er zijn vele mogelijkheden, óók als je iets wenst welke niet op de site vermeld staat.

AutoPuzzelRit

KlootSchieten

MuseumBezoek

Bedrijfsuitje of familiedag organiseren in Groningen of Drenthe?

Wij helpen je graag met het organiseren van jouw dagarrangement

Sinds februari 2019 zijn wij jouw gastvrouw en -heer. Maar wij zijn absoluut niet nieuw in het vak. Horeca is ons bijna letterlijk met de paplepel ingegoten (lees meer over ons). Samen met een vast team aan medewerkers heten wij jou en je gasten welkom.

Jouw familiedag of bedrijfsuitje is echt persoonlijk. Daarom bieden wij maatwerk bij het invullen van jouw dag. Samen met jou stellen wij graag een arrangement samen dat past bij jouw wensen en budget.

Op zoek naar een locatie voor je familiedag of bedrijfsuitje in Groningen of Drenthe? Wij bespreken graag de mogelijkheden met je.

Anja & Martin

Informeer nu naar de mogelijkheden. Zelf een idee? Laat het ons weten

Anja Hartlief

Gastvrouw

Anja Hartlief