Catering Groningen en Drenthe

Zoek jij een cateraar in regio? De Schaapsberg levert hapjesschalen, salades, high tea, buffetten en cateringservice op maat en je kunt heerlijke maaltijden afhalen.

Informeer nu

Tapasboxen

Ontbijt & Bubbels

BBQ catering

High Wine @Home

High Beer @Home

High Juice @Home

High Tea @Home

Lunch

Buffetten

Hapjesschalen en Salades

Cateringservice van De Schaapsberg

Wij regelen de catering zoals jij dat wenst

De Schaapsberg levert catering in Groningen en Drenthe. Wij bezorgen buffetten, high tea, hapjesschalen en saladeschotels bij jou op locatie (indien gewenst met servies). Wij begrijpen goed dat een feestje of bijeenkomst de nodige organisatie vergt. Jij kunt profiteren van onze ervaring want wij denken graag met je mee en helpen je met organiseren. Dit is maatwerk; geen feest of evenement is ‘standaard’. Daarom gaan wij graag persoonlijk met jou in gesprek, komen eventueel op de locatie kijken en maken dan een passende offerte welke precies aansluit bij onze mogelijkheden en jouw wensen & budget.

  • Keuze uit verschillende arrangementen

  • Catering op maat

  • Vrijblijvend offerte en advies

  • Hulp bij de organisatie

Informeer nu naar de mogelijkheden. Zelf een idee? Laat het ons weten

Anja Hartlief

Gastvrouw

Anja Hartlief

Catering in Groningen & Drenthe

Ook de catering tot in de puntjes geregeld

Sinds februari 2019 zijn wij jouw gastvrouw en -heer. Maar wij zijn absoluut niet nieuw in het vak. Horeca is ons bijna letterlijk met de paplepel ingegoten (lees meer over ons). Naast horeca hebben wij ook een lange ervaring in de traiteur / keurslager branche. Samen met een vast team staan wij voor je klaar om catering in Groningen en Drenthe te verzorgen.

Heerlijk en vers eten en een persoonlijke service staan hoog in het vaandel. Wanneer mogelijk werken wij, ook als cateraar, nauw samen met lokale ondernemers. Daardoor zijn wij flexibel en kunnen wij verse streekproducten bieden.  Is er iemand vegetarisch, heb je een allergie of zijn er andere persoonlijke wensen? Wij bespreken graag de mogelijkheden met je. Op zoek naar een cateraar in Groningen of Drenthe? Wij helpen je graag!

Anja & Martin