‘Persoonlijk contact en maatwerk; daar maken wij ons sterk voor.’
Martin

‘Onze missie; iedere gast naar huis met een tevreden gevoel en een ‘big smile’!’
Anja

Horecabloed blijft altijd stromen

Dat hoor je vaker bij mensen in ‘het vak’ en dat is zeker ook zo bij ons. Jarenlang hebben wij meegedraaid in het horecabedrijf (partycentrum) van de ouders van Anja. Nadat zij het bedrijf hadden verkocht hebben we zelf andere dingen gedaan, maar inderdaad; horecabloed blijft stromen. In de tussenliggende jaren is Anja nog aan het werk geweest als oproepkracht horeca en later als medebeheerster van een dorpshuis . Zoekende naar wat er allemaal te koop is in de horecawereld, stuitte we op een gegeven moment op De Schaapsberg. In januari 2019 zijn wij eigenaar geworden en vol overgave en passie zijn wij toen direct aan de slag gegaan. De Schaapsberg is een gevestigde naam in de regio. We willen behouden wat goed is en bewegen mee met de veranderingen binnen de horeca. Afgestemd op de vraag van de gasten.

Jouw bijeenkomst zoals jij dat wilt

Het werken met groepen en op afspraak, maakt dat we een feestje van A t/m Z met de klant kunnen samenstellen. Maatwerk is hier het sleutelwoord. Geen feestje is ‘standaard’ en ‘nee’ is nooit een eerste antwoord. Daarom vinden wij het persoonlijk contact erg belangrijk.

Ons team staat voor je klaar!

Wanneer je belt of mailt met De Schaapsberg zal je eerste contact met Anja zijn. Zij plant de afspraken en helpt je bij het samenstellen van het juiste arrangement, precies zoals jij het wilt. Martin is de drijvende kracht achter de schermen én heet jou en je gasten graag welkom als hij achter de bar staat. Verder worden wij bijgestaan door een team van professionele en gedreven collega’s. Met elkaar maken wij van jouw wensen een onvergetelijk feest!

Informeer nu naar de mogelijkheden. Zelf een idee? Laat het ons weten

Anja Hartlief

Gastvrouw

Anja Hartlief

Wij werken samen met lokale ondernemers