Het moederdagontbijt *uitverkocht*

Verras iemand of verwen jezelf. Gratis bezorgd in regio Musselkanaal e.o.
in samenwerking met het goede doel Jasper in Actie

Helaas, het Moederdagontbijt is uitverkocht. Je kunt nog wel een High Tea reserveren >

Bestel nu

Goede start voor Mam

Ontbijt bezorgen Musselkanaal / Stadskanaal

Moederdagontbijt

10,-

waarvan € 2,- voor het goede doel

Allergie, dieet of vegetarisch? meld het ons

Bezorging: tot 7 km vanaf Zandberg – gratis | verder in overleg

Ook leuk: voeg een kaartje toe met een persoonlijke boodschap.

Een super idee voor moederdag. Laat een ontbijtje bezorgen én steun het goede doel!

Laat een ontbijt bezorgen + een kaartje met jouw boodschap.
Wil jij je moeder verrassen met een heerlijk ontbijt? Kun je iemand even niet bezoeken vanwege de lockdown? De Schaapsberg bezorgd het ontbijt gratis in Musselkanaal e.o. Dit jaar samen met het goede doel ‘Jasper in Actie’. Jasper uit Musselkanaal zet zich in voor de Nierstichting. Lees onder verder voor zijn verhaal.
Bestel nu

Samen met Jasper in Actie

Voor de nierstichting

Jasper in Actie voor de Nierstichting

Mijn naam is Jasper Schepers (19 jaar) en ik woon in Musselkanaal. Sinds mijn geboorte heb ik een chronische nierziekte. Sinds 2017 ben ik mij meer gaan verdiepen in de ziekte, en ik wil dan ook graag in actie komen voor mensen met een nierziekte. Daarom heb ik een eigen platform, genaamd “Jasper in actie voor de Nierstichting”, waarbij ik probeer om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor dit doel. De afgelopen jaren heb ik al vele mooie acties gehad o.a. verkoop van zoutloze koekjes, een 24 uurs volleybalmarathon, Jasper in actie sportshirts, verkoop van mondkapjes, en dan nu deze fantastische moederdag-ontbijtjes-actie in samenwerking met “De Schaapsberg”.

Het motto is dan ook: Samen maken we het verschil! “Juist met elkaar”. Verras iemand met een compleet ontbijt (of geniet er zelf van ;-)) en geef voor een toekomst waarin wij nierziekten kunnen genezen.

Catering service van De Schaapsberg?

Gezellig samen genieten van Ontbijt en Bubbels

Sinds februari 2019 zijn wij jouw gastvrouw en -heer. Maar wij zijn absoluut niet nieuw in het vak. Horeca is ons bijna letterlijk met de paplepel ingegoten (lees meer over ons). Samen met een vast team staan wij voor je klaar om een heerlijk ontbijt te verzorgen.

Heerlijk en vers eten en een persoonlijke service staan hoog in het vaandel. Is er iemand vegetarisch, heb je een allergie of zijn er andere persoonlijke wensen? Wij bespreken graag de mogelijkheden met je. Ontbijt in Stadskanaal / Musselkanaal? Wij regelen het voor je!

Anja & Martin

Informeer nu naar de mogelijkheden. Zelf een idee? Laat het ons weten

Anja Hartlief

Gastvrouw

Anja Hartlief