De Schaapsberg bezorgt het buffet (warm / koud) op locatie

Afhalen of als cateringservice (naar wens). Wil jij een buffet bestellen in Stadskanaal/Musselkanaal/Ter Apel en omstreken?

Bekijk/bestel buffetje @home
Informeer nu

Buffet / catering service

Warm/koud buffet

Geheel op maat;

informeer naar de mogelijkheden

Warm/Koud buffet bij je thuis geleverd

Verhuur van servies mogelijk

Allergie, dieet of vegetarisch? meld het ons

Tip: activiteit naast je buffet bieden? Huur ook het Hollands Spellen Circuit.

Buffet bestellen voor Stadskanaal/Musselkanaal en omgeving?

De Schaapsberg heeft een ruime ervaring in het verzorgen van heerlijke buffetten van verse producten op feesten en partijen en binnen ons eigen buffetrestaurant. Wil jij een buffet bestellen in Stadskanaal/Musselkanaal en omstreken bij een bedrijf uit de regio? Dat kan bij De Schaapsberg. Wij bezorgen een buffet (indien gewenst met servies) geheel zoals jij dat wilt. Bijvoorbeeld met heerlijke (seizoens)gerechten en streekproducten. Wij denken graag met je mee.

Informeer nu naar de mogelijkheden. Zelf een idee? Laat het ons weten

Anja Hartlief

Gastvrouw

Anja Hartlief

Afhalen bij de Schaapsberg. (bezorgen? overleg de mogelijkheden)

Bel nu: 0599 41 29 41

Catering service van De Schaapsberg?

Een heerlijk buffet bij jou bezorgd

Sinds februari 2019 zijn wij jouw gastvrouw en -heer. Maar wij zijn absoluut niet nieuw in het vak. Horeca is ons bijna letterlijk met de paplepel ingegoten (lees meer over ons). Samen met een vast team staan wij voor je klaar om een heerlijke buffet als catering te verzorgen.

Heerlijk en vers eten en een persoonlijke service staan hoog in het vaandel. Ook voor het buffetten en andere catering. Is er iemand vegetarisch, heb je een allergie of zijn er andere persoonlijke wensen? Wij bespreken graag de mogelijkheden met je. Een buffet bestellen in Stadskanaal / Musselkanaal? Wij helpen je graag!

Anja & Martin