De Schaapsberg weer op weg naar normaal!

Eindelijk is het zover. We mogen je weer ontvangen en er kan steeds meer. Boek tijdig je bijeenkomst of feest bij De Schaapsberg!

Reserveer nu

Zaalverhuur en het Coronavirus

Geweldig nieuws, langzamerhand mag er weer steeds meer. Waarschijnlijk mag in september (bijna) alles weer. We kunnen ons voorstellen dat je weer samen een feestje wilt vieren of bijeen wilt komen. Iedereen heeft lang moeten wachten en door de nu nog aanwezige corona maatregelen is soms wat meer planning vereist dus wij raden je aan vroegtijdig te reserveren. Omdat het nog wat spannend kan zijn, zijn wij extra soepel met de annuleringsmaatregelen.

Bespreek de mogelijkheden

Routekaart

Vanaf 5 juni 2021

  • Wij ontvangen weer groepen tot 50 personen (zonder toegangstest, met 1,5 meter maatregelen).

Vanaf 1 september?

  • Onder voorbehoud maar Minister Hugo de Jonge heeft aangegeven dat het reëel is dat alle 1,5 meter en mondkapje maatregelen kunnen worden geschrapt. Tijd voor een feestje!

Soepele annuleringsvoorwaarden

Het is begrijpelijk dat reserveren nu spannend is en dat je niet het risico wilt lopen op extra kosten vanwege de Coronamaatregelen.  Wij begrijpen die twijfel en daarom gaan wij soepel om met onze annuleringsvoorwaarden als dit aan de hand is. Een goede relatie vinden wij belangrijk. Als de bijeenkomst vanwege de Coronamaatregelen niet in de gewenste vorm kan plaatsvinden kan deze kosteloos geannuleerd of verplaatst worden naar een later moment.

Op een verantwoorde manier bijeenkomen in de Corona tijd.

Geheel volgens de richtlijnen van het RIVM

Verantwoord vergaderen, presenteren of anders bijeenkomen? Dat kan in ons zalencentrum (Groningen/Drenthe)! Doordat wij beschikken over grote zalen kunnen wij aan alle maatregelen van het RIVM voldoen om jou op een verantwoorde manier een bijeenkomst te laten organiseren. Wij nemen extra maatregelen met oog op hygiëne, het aantal gasten, de ruimte tussen de tafels en het spreiden van de gastenstroom. Naast de extra maatregelen die wij nemen vragen wij onze gasten om zich te houden aan de volgende regels:

  • Ben je verkouden of heb je koorts? Blijf dan thuis.
  • Mondkapje is verplicht bij verplaatsing, als je zit mag deze af.
  • De organisator is in het bezit van een actuele gastenlijst.
  • Mensen uit één huishouden mogen bij elkaar zitten. Houd 1,5 meter afstand van andere bezoekers.
  • Reinig regelmatig je handen (desinfectie en handwas aanwezig)

Wij vragen om je begrip voor deze maatregelen.

Bespreek de mogelijkheden

Mogelijkheden voor feesten

Zalen reserveren

Veelzijdig zalen en partycentrum in Groningen & Drenthe

Hoe kunnen wij jouw bijeenkomst organiseren?

Sinds februari 2019 zijn wij jouw gastvrouw en -heer. Maar wij zijn absoluut niet nieuw in het vak. Horeca is ons bijna letterlijk met de paplepel ingegoten (lees meer over ons). Samen met een vast team aan medewerkers heten wij jou en je gasten welkom. Na lange tijd beperkende maatregelen en dicht te zijn geweest vanwege Corona mag er nu weer steeds meer! Wij organiseren graag jouw bijeenkomst.

Jouw bijeenkomst is echt persoonlijk.  Samen met jou stellen wij graag een arrangement samen dat past bij jouw wensen en budget.

Wij bespreken graag de mogelijkheden met je.

Anja & Martin

Informeer nu naar de mogelijkheden. Zelf een idee? Laat het ons weten

Anja Hartlief

Gastvrouw

Anja Hartlief